Welkom bij Vermeulen Modeschoenen

Vanwege onderhoud is het contactformulier tijdelijk buiten gebruik. Heeft u vragen? Stuur dan een mailtje naar vermeulenmodeschoenen@gmail.com

Vermeulen Modeschoenen is gevestigd in een uniek oud looierspand uit 1784 in de Kerkstraat 2a in Dongen. Het bedrijf heeft een rijke familie historie. De familie Vermeulen had eerst een leerlooierij, daarna een schoenmakerij en vanaf 1970 worden er in het pand schoenen verkocht.

Het winkelgedeelte bestaat uit een boven- en een benedenverdieping. Op de benedenverdieping bevindt zich de outlet. Hier vindt u de collectie van vorig jaar terug, uiteraard tegen een scherpe prijs. De prijzen en de maten die op voorraad zijn, vindt u terug op de kaartjes die aan de schoenen hangen. De schoenen die u wilt passen kunt u vervolgens mee naar boven nemen, waar één van onze medewerkers u verder zal helpen.

Op de bovenverdieping bevindt zich de nieuwe collectie. Hier worden de voeten van uw kindje opgemeten en hier wordt u verder geholpen.

Wij hebben kwaliteitsschoenen voor dames, heren en kinderen en een zeer ruime keus uit wel tachtig merken. Wij voorzien u van een vakkundig advies en bieden u een uitstekende service.

Wij hebben damesschoenen vanaf maat 36 t/m maat 43 en herenschoenen vanaf maat 40 t/m maat 47.

Mocht u interesse hebben in een bepaalde schoen, dan kunt u ons altijd mailen of bellen om te informeren naar de mogelijkheden! Wij kunnen de schoenen altijd naar u opsturen. Wij verzenden ook naar België en Duitsland! Zie voor meer informatie de pagina ‘bestellen’.

Kijkt u lekker rond op onze website en heeft u een vraag over een bepaalde schoen? Bel of mail ons gerust!