Service

Ruilen en retourneren:

– U kunt ruilen binnen zeven dagen, dit geldt ook voor afgeprijsde schoenen.
– U krijgt geen geld terug. U krijgt een tegoedbon. Deze tegoedbon blijft ten alle tijden geldig!
– Ruilen zonder doos is niet mogelijk.
– Gedragen schoenen mogen niet geruild worden.

Service:

Heeft u  last van bepaalde drukpunten in uw schoenen, als gevolg van bijvoorbeeld een hamerteen of hallux valgus? Kom dan gerust langs in onze winkel. Wij hebben de apparatuur om plaatselijke drukpunten te verlichten. Tevens kunnen wij knellende schoenen en laarzen met een te smalle schacht oprekken. Dit geldt echter alleen voor schoenen die ook bij ons in de winkel gekocht zijn.

Heeft u last van bepaalde voetklachten? Laat u dan door ons personeel adviseren. Wij hebben diverse zolen ter verlichting van bijvoorbeeld hielspoor of ter ondersteuning van een doorgezakte voorvoet of platvoeten.

Slecht ter been:

Bent u slecht ter been, woonachtig in de omgeving Dongen en wilt u graag een keer bij ons schoenen komen passen? Bel ons dan even op voor een afspraak (0162-313399) en wij komen u graag thuis ophalen.

Garantie:

– Reparaties worden binnen twee dagen gerepareerd. Indien u niet uit Dongen komt, dan mag u het bij uw plaatselijke schoenmaker laten maken. U kunt dan de volgende keer het bonnetje meenemen, dan wordt het door u betaalde bedrag door ons vergoed. Vergeet hiervoor niet eerst even naar ons te bellen.
– Extreme slijtage aan zolen en hakken, kale neuzen bij kinderschoenen en andere door verkeerd gebruik of veelvuldig gebruik veroorzaakte gebreken worden niet vergoed.